Øystein Runde

Øystein Runde

Av meg:

Bøker

Podcast

Tek prateoppdrag via Norsk Forfattersentrum


BUKK FRA LUFTEN - ute nu!

De Fire StorePosted by Øystein Wed, November 24, 2010 16:52:28


Julehefte kjem snart!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sigurd Imsen Sun, July 24, 2011 00:59:51

Meget bra bok. Nå har den hatt tilhold på do siden jul, og er lest fra perm til perm veldig mange ganger. Spesielt imponert over Niels Klim-referansen. Og alle de andre referansene.
Takk for dine tanker om Utøya.

Beste hilsen,
Sigurd
www.sigurdimsen.com

Posted by kjersti Sat, July 23, 2011 19:48:17

var innom for å lese innlegget ditt om utøya(sterke saker), og sjekket også om du hadde svart på kommentaren jeg skrev i mars... og det har du jo. et lite lysglimt midt oppi alle disse grusomhetene. jeg poster bildene i bloggen etter hvert - og da kan jeg linke deg til dem, om du vil.

glad du fremdeles eksisterer. glad du skriver. glad du tenker. glad du er sint.

du er ikke alene om noe av det.

kjersti
(www.hysjduskremmerfisken.blogspot.com)

Posted by Øystein Sun, July 17, 2011 14:23:18

Tusen takk! Bok 2 vart innkjøpt, så den finst vel på biblioteka snart. Pass gjerne på å lese Ludvig Holberg sin geniale Niels Klims eventyr i den underjordiske verden først, då den er bakteppe for ein god del av det som skjer ...

Elles har eg endeleg lagt inn ein butikklink i denne bloggen, men foreløpig berre med utvalget til Tronsmo. Bok 2 finn ein her

Få sjå bilda dine av Ibsen, då!


Posted by kjersti Fri, March 11, 2011 04:59:07

jeg har ennå ikke fått fingrene i disse bøkene, og jeg skal si deg at jeg lengter. genialt konept. men. det er ikke lett å få råd til tegneserier når en er ung og sykmeldt og opptatt av å betale leie og ha råd til strømpebukser og sånt!

jeg har forresten noen utrolig vakre fotografier av en fyr utkledt som ibsen hengende på veggen. han spiser pølse, pusser sin egen statue og lukter på tulipaner. fint.

ps: du kommenterte en gang i bloggen min og jeg fikk aldri svart deg skikkelig, eller så så du det kanskje ikke. hva vet jeg. her: http://hysjduskremmerfisken.blogspot.com/2010/06/tove-jansson-elsk.html